E deja primavara lui 2021, au trecut cinci ani de cand am rezervat domeniul madezvat.ro. Imi amintesc perfect dimineata de sambata in care m-am trezit cu acesta idee in cap. Ce am facut in acesti ani? De ce am lasat acest proiect de o parte, atat de mult timp? Pentru ca este un timp pentru fiecare lucru. 

Pentru ca atunci cand apesi pe un buton,… dureaza ceva pana cand demareaza obiectul respectiv! Uneori avem de asteptat minute, alteori zile, luni, ani,… chiar zeci de ani. In cazul meu cand spun zeci de ani, ma refer la cautarile mele, care au inceput in 1999 si care s-au estompat intr-un anume sens, in 2019. 

Indiferent de drumul in care m-am angajat, indiferent de terapiile experimentate, indiferent de ce am studiat sau am cautat sa ma perfectionez, pacea interioara a fost obiectivul meu critic. 

A fost tare greu multi ani, deoarece eram perfect adaptata la o societate bolnava.

A fost greu pana cand am inteles ca exteriorul este si va fi tot timpul in miscare si transformare si nu acolo sunt reperele solide.

Greu a fost si pe ultima suta de metri (inainte sa pun site-ul online). Sa experimentez ca pot sa fiu cine sunt, sa ma expun, sa visez maret, sa risc sa nu mai fiu recunoscuta de cei ce m-au cunoscut acum 10, 20 de ani.  

Abordarea mea

  • Cred in Legile Universale nescrise.
  • Cred ca Pacea interioara este cheia unei vieti pline de sens.
  • Cred in ceea ce corpul nostru ne transmite prin emotii, sentimente, senzatii fizice, boli, stari de spirit.
  • Cred in corpul fizic care are tendinta naturala sa fie sanatos si are capacitatea de a se vindeca daca ii cream cadrul necesar.
  • Cred ca schimbarile durabile se fac in interior.
  • Cred ca suntem fiecare in parte responsabili de sine si de frumoasa planeta albastra pe care traim.
  • Cred  intr-o competenta cheie: congruenta. Pentru mine acesta este coloana mea vertebrala. Vorbesc si transmit doar ce practic in viata mea, in fiecare zi. Asta nu inseamna ca sunt perfect aliniata tot timpul, inseamna ca propriile incoerente imi sar in ochi. Inseamna ca m-am antrenat suficient de mult sa nu le las sa treaca neobservate. 
  • Cred ca pot sa va inspir, sa va dau o noua perspectiva, actiuni concrete care sa va duca acolo unde aveti deja raspunsul si solutia la provocarea cu care va confruntati.

 

Pana la 45 de ani, mi-am petrecut viata cautand sa fiu conforma cu ceea ce asteptau ceilalti de la mine: studii  (ca doar ai mei nu au avut sansa), cariera frumoasa, casnicie model, copil, casa aranjata, masina, mutat la 10 km de oras, la curte…Unele mi-au iesit bine, altele nu, dar tot cautand sa fiu conforma, m-am pierdut complet din vedere. Daca vi se intampla acelasi lucru, nu va descurajati, exista o sansa la fiecare 20 de minute (la fiecare 20 de minute trece un inger…).

Sansa mea a fost sa fiu o data pe receptie, exact atunci cand viata a vrut sa ma ghideze.


Intr-o prezentare clasica, va spun ca sunt nascuta la Baia Mare, oras pe care l-am parasit in 2009. Sunt inginer geofizician, am lucrat in IT si comunicatii.

Cautarile mele au inceput in 1999. Dezvoltare personala si parcurs spiritual solitar, timp de 11 ani, fara sa vad o ameliorare reala a calitatii de viata.

In ultimii 10 ani am studiat Medicina Traditionala Chineza (igiena de viata, dietetica, digitopunctura, masaj Tuina), terapia cu Flori de Bach si Tehnici de eliberare emotionala (EFT).

Din 2018 sunt angajata intru-un parcurs in Comunicare Nonviolenta. Sunt membra a Scolii Occidentale de Meditatie fondata la Paris de Fabrice Midal. Din septembrie 2018 m-am dedicat complet pasiunilor mele. 

De ce sunt eu sigura?