Diminetile Mustar

Cunoasteti acele dimineti in care va treziti ca ati pierdut gustul de viata? Va amintiti ca ati mai trait asta, e o tristete care poate dura cateva ore pana la cateva zile, apare ca din senin si cand trece va reluati usor activitatile, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?

Originea acestor episoade este deseori departe, legata de evenimente dureroase de care poate nici nu ne mai amintim. Pentru ca asa de bine le-am ascuns, s-au exilat in sacul memoriei noastre. Atunci cand am trait acele evenimente am simtiti ca nu ne putem confrunta cu suferinta provocata. Dar iata ca intr-o dimineata mustar, ceva ne face semn si nu ne lasa posibilitatea de a incepe o lucraree cu sine, in plina constienta. 

Daca puteti sa recunoasteti ca nu e ceva nou, ca aceste episoade revin ciclic, faceti deja cel mai mic pas posibil in directia buna. Incepeti sa iesiti din obisnuita de a nega ceea ce traiti. O munca de constienzare poate incepe. Deveniti atent la gandurile care va destabilizeaza. Va deschideti la o intelegere profunda a vietii, o acceptare de sine in toate aspectele. Impermanenta  lucrurilor nu va mai produce frica pentru ca in orice circumstanta exista un refugiu sigur: in interiorul nostru, in relatia pe care o avem cu ceva…, mult mai mare decat noi. Din care facem parte si care se exprima prin noi. 

In astfel de dimineti sa ne amintim ca Mustard e floarea luminii. 

Mustard (Sinapis arvensis – Mustar salbatic) este un remediu pe care il folosim in terapia cu flori de Bach si complementar altor terapii. 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *