Descarca cadoul tau

Bine ai venit! 

Cadoul tau se numeste “Cel Mai Mic Pas Posibil”.


Ideea mi-a venit acum 5 – 6 ani. Stiam atunci ca intre momentul in care apesi pe un buton si momentul in care aparatul demareaza, este un moment de asteptare … Atat a asteptat acest material sa fie pus pe hartie. Atat a durat pana cand cine sunt + locul in care sunt in evolutia mea + acest moment, sa poata sa se alinieze. 


Persoana –  locul –  momentul: 3 ingrediente esentiale care indulcesc calatoria, usureaza drumul, deschid porti, atunci cand sunt aliniate.


Ma simt pregatita sa iti spun cum sa faci si tu cate un mic pas spre ceea ce e important in viata ta. Despre metoda micilor pasi constanti putem vorbi mult, vine din japoneza, se numeste Kaizen. A fost inventata pentru ameliorarea proceselor in intreprindere, noi ne servim aici de concept. 


Tine minte: un pas mic nu inseamna un scop mic! Poti sa-ti petreci ziua comentand ceea ce nu merge. Poti sa-ti spui ca oricum nu conteaza daca il faci. Poti sa ii critici pe cei care incearca sa faca ceva. Poti sa te judeci ca nu faci nimic. Sau, pot sa iti amintesti ce spunea Marshall Rosenberg: tot ce merita sa fie facut, merita sa fie facut chiar si modest.


In loc sa astepti sa faci perfect, sau intr-o forma care iti da asigurarea ca o sa ajungi acolo unde vrei, spune-ti asa: versiunea 1.0 a actiunii mele valoreaza mai mult decat nici o actiune! De acolo, poti sa incerci sa faci primul, cel mai mic pas posibil, cu linistea ca facand acest mic pas, vei putea face sensibilul pilotaj al traiectoriei tale. Ajustandu-te, pas dupa pas, spre ceea ce doresti sa traiesti.


Fa acest mic pas fiind constient ca daca luam doua linii de viata, paralele, un milimetru de departare adaugat in fiecare zi intre cele doua linii va conduce relativ repede la doua traiectorii foarte diferite …


Din inima, va fac urarea ca acest text sa va sustina in cel mai mic pas posibil, chiar de astazi! (inspirata de un fragment din Isabelle Padovani, Au cœur du vivant , editura Guy Trédaniel 2020)


Descarcare gratuita

Trimite link de descarcare:

Sunt de acord sa primesc comunicari ulterioare, avand dreptul la dezabonare.

Accept termenii din pagina "Responsabilitate" (bifati pentru a putea descarca materialul oferit).