Lumea si vremurile in care traim sunt in plina mutatie. Schimbare, transformare, sunt cuvinte pe buzele tuturor viitorologilor, iluminatilor, inteleptilor. Personal, ma simt in transformare continua de vreo 10 ani incoace. Dar sensul cel mai profund al transformarii mele l-am gasit intr-o zi de 6 august, ziua “Schimbarii la Fata” din traditia crestina. In ce fel ne putem servi de aceasta invatatura, in sens de arhetip? Cum transformam cunoasterea in experienta? Cum sa avansam, fiecare in istoria lui personala, spre adevarata metamorfoza (denumirea in limba greaca a sarbatorii este Metamorphosis, “transfigurarea”)? Unde suntem cu increderea care ni se cere, mare cat un bob de mustar?…

 

In acesta discutie de 3 ore, va propun repere concrete, in fond la asta serveste o busola: ne arata exact unde suntem. Ceea ce este esential, pentru ca de acolo plecam mai departe. 

Vei obtine clarificare cu privire la: 

  • semnale de alarma ale pierderii libertatii interioare
  • intrebari potrivite in serviciul libertatii interioare
  • busole interioare – in numar de 5, care ne permit sa ne trezim, sa ne orientam, sa ne redresam, sa avansam constient.

Pretul acestei sedinte este 555 lei.

In urma acesteia, iti este oferit un material de sinteza, de care sa te servesti in viata de zi cu zi. Pentru ca cel mai important e sa poti sa continui singur, in fiecare zi, intrucat  “paradisul e in santier continuu” cum spune David Ciussi.