Ma dezvat incet…Cand te dezveti incet, ritmul tau e seful tau. In acelasi ritm vor veni si rezultatele. Asta nu inseamna ca nu vor fi durabile. Inseamna ca rabdarea e ceva ce nu-ti pune probleme. 

Ma dezvat incet cand nu vreau sa ma busculez prea tare. Fie nu suport extremele, fie mi-e caldut chiar daca deseori inconfortabil, acolo unde sunt, asa cum sunt. Mi-e frica de efortul ce va trebui sa-l depun; mi-e frica de consecintele schimbarilor pe care le voi face; in orice caz, mi-e frica ca voi pierde ceva

Realitatea e ca orice incepem si se bazeaza pe frica nu poate produce ceva favorabil. Daca e cazul tau, realizeaza de pe acum ca inainte de toate si indiferent de obiectivele tale, te vei intalni cu acesta frica. Ceea ce  ce nu ai experimentat inca, te asteapta sa descoperi: acolo unde sta frica, sta si curajul!

Daca alegi sa te dezveti incet, poate te regasesti in una din situatiile urmatoare:

  • neg, resping sau fac orice sa nu simt frica. Intervin doar in momente de criza. Asta inseamna pentru mine “am grija de mine”. Am grija de mine cand si cand, atunci cand arde de obicei. Fac apel la doctor, la psiholog, la terapeut. Ii cedez toata puterea, astept sa ma faca bine pastila, psihologul, terapeutul. Si o vreme o sa fiu bine, adica o sa functionez cu acesta credinta. Pana cand apare alta criza. Si o iau de la capat. “Trebuie sa am grija de mine…”
  • in cealalta situatie pot sa “masor” cat de tare doare, cat de tare m-am saturat sa traiesc in acest fel si cat de tare vreau sa ma vindec. Cand vreau sa ma vindec, drumul incepe cu mine, nu cu o pastila sau bizuindu-ma pe alta persoana. Eu sunt hotarat sa fiu parte activa din propria vindecare (de altfel nu exista alta optiune..) . Alegi sa te dezveti incet pentru ca astfel crezi ca vei face in ritmul tau, in profunzime, altfel decat in alte dati cand ai mai avut acest elan. Si poate crezi ca va fi mai putin dureros. Sau crezi ca ai nevoie de un timp de integrare mai indelungat. 

Vom lucra asa cum ai nevoie, in cadrul urmator:

  • ne cunoastem, ne organizam, incepem cu piesele de rezistenta, cele ce sunt fundatia catedralei ce o vei constui in interiorul tau. Lucram impreuna…cat timp tu consideri ca iti este de folos si necesar. 
  • avem sesiuni de maxim 2 ore de discutie pe skype. In functie de ce vei lucra, stabilim impreuna urmatoarea intalnire. Vei plati 200 lei pe sesiune.
  • 10% din tot ce platesti contribuie la o lume mai buna, eu donez acesti bani. Copii care merg flamanzi la culcare sunt printre noi, nu doar in statistici! Cu 20 lei care vin de la tine, aproape 2 copii pot avea o masa calda, poate singura masa dintr-o zi…
  • vei avea suport scris, transmis prin e-mail, suport in urgenta, totul inclus in pret.
  • exercitiile si practicile pe care o sa le inveti si o sa le experimentezi sunt pentru toata viata! Resursele pe care le vei detine nu au data de expirare…