Ce abordare, ce pozitionare sa avem intr-o perioada dificila? 

Singura pe care o cunosc este aceea de a sta in picioare, de a avansa chiar daca e greu, chiar daca mi-e frica.

 

Esential este sa ne asumam existenta, sa fim acolo unde suntem. Sa ne ridicam in picioare si sa ne suflecam manecile. Sa ne lucram “pamantul”. Igiena de viata, asa cum este conceputa in Medicina Traditionala Chineza, are scop curativ si preventiv. 

In acesta medicina, filozofie, arta de viata, arta de a imbatrani frumos, cuvantul sacru este echilibru. Tehnicile sunt de bun simt, se bazeaza pe observatie. 

Daca doresti

  • sa cunosti cele doua legi fundamentale ale Medicinii Traditionale Chineze, pe care se bazeaza toata filozofia de viata, natura, universul, stiinta si spiritualitatea
  • sa aliniezi cine esti cu timpul potrivit si locul potrivit
  • sa faci un tur de orizont in plan fizic, mental, emotional, spiritual din perspectiva Medicinii Traditionale Chineze
  • sa intelegi si sa integrezi conceptul celor 5 elemente, 5 emotii, 14 meridiane pentru identificarea dezechilibrelor; plus formule de digitopunctura pentru cazul tau 
  • sa identifici ce si cum anume sa faci schimbari in alimentatie, hidratare, felul in care respiri, sa intelegi importanta miscarii, supletea articulatiilor
  • sa iti pregatesti de dimineata un somn reparator pentru cand vine noaptea
  • sa aduci fluiditate in senzatii, emotii si ganduri
  • sa joci rolul tau in viata ta, daca comedia/drama/romanta/teatrul de strada, in care esti, nu iti place, poti sa alegi sa joci o piesa noua, in 5 acteAcestea te duc in  8  trecatori, vai inguste si adanci care iti garanteaza ca ajungi pe partea cealalta a muntelui, pentru a gasi raspunsul tau la cele 9 porti de traversat in acesta viata.

O sedinta dureaza 2 ore.  Avem nevoie de minim 5 sedinte sa facem turul cumplet. Tu vei alege pana unde vrei sa mergi. Pretul unei sedinte este 220 lei. 

10% din ceea ceea ce tu platesti contribuie la o lume mai buna, eu donez acesti bani.

Daca vrei din start sa rezervi 5 sedinte, beneficiezi de a 6-a, gratuita!

Totul vine la timp cand stim sa asteptam inteligent! Schimbarea este inerenta! Sa te pui in serviciul vietii tale este mai important decat sa stai sa te gandesti la cate nu se invart rotund in viata ta. Obiectivul e sa iti mentii sanatatea fizica, mentala, emotionala, nu capacitatea de a reactiona la boala sau disconfort.