Daca esti hotarat inseamna ca ai decis sa transezi ceva, o situatie, un mod de viata, ai decis sa te confrunti cu realitatea. Cel mai important e sa verifici de unde iti vine acesta energie? Vine dintr-un elan ce nu mai poate fi stavilit, o dorinta arzatoare de claritate, de a avansa cu mai multa usurinta? Vine dintr-o epuizare, din faptul ca oricum, asa nu mai poti continua, ca nu mai ai nimic de pierdut?

 

Cum lucram impreuna?

Plecam de unde esti, exact asa cum esti.

Facem o selectie de prioritati. Vedem unde ai nevoie inca de cunostinte, de intelegere intelectuala, unde aduc eu aport pedagocic.

Lucram in toate planurile: fizic, mental, emotional, spiritual. Stare de prezenta, bunavointa, incredere. Cand acestea au prins radacina, urmeaza practica compasiunii. Intelegi ca acestea sunt legate, ca o actiune intr-un plan se repercuteaza in celelalte. 

Vrei sa te bucuri de fructe, inteleg. De aceea ne ocupam de radacini…

(De exemplu, daca esti coleric (fie ca iti exprimi furia fie ca o interiorizezi) poti sa inveti sa transformi furia in creativitate, poti sa inveti sa ai grija de ficatul tau, de vezica biliara, de “sufletul spiritual”. Emotia furiei si sufletul spiritual – Hun – sunt asociate ficatului ca organ si meridianului ficat in termenii Medicinei Traditionale Chineze. Hun continua calatoria dupa moartea fizica, influenteaza capacitatea de a ne organiza viata aici si acum, cu intelepciune si perspicacitate si este in legatura cu o capacitate de a te deschide schimbarilor care sustin viata. Capacitatea de a lua decizii bune, pe care sa nu le regreti, sunt in legatura cu buna functionare a vezicii biliare, a meridianului sau. Cele doua meridiane (ficat/vezica biliara) lucreaza in cuplu. Apartin primaverii, elementul asociat este Lemnul. 

Cand suntem furiosi, toata atentia e indreptata pe ce nu vrem. Furia e singura emotia care are si cauza si radacina. Inveti sa le diferentiezi. )

Nici un simptom pe care il ai nu este orfan! Asteapta doar sa fie intalnit cu adevarat. 

Lucram impreuna timp de 9 luni. 

Incepem cu coada dragonului (care are 7 capete!): instinctele de supravietuire, bateria de viata, vointa. Continuam cu nivelul de vitalitate, dorintele si forta interioara. Ne aplecam asupra emotiilor. Asupra gandurilor, intelect, mental inferior si mental superior, inteligenta, intuitie, filtre personale. Viziune interioara si cum o exprimi in lume. Spiritualitate praticata in cotidian, o spiritualitate reala, solida. 

Baza o reprezinta acceptarea de sine si iubirea de sine, imbratisarea tuturor “personajelor” ce locuiesc in sistemul tau familial interior.

Ai aspecte care s-au exilat, s-au inchis ermetic pentru a nu suferi. Ai gardieni protectori, tot ce faci si nu iti serveste neaparat dar declanseaza comportamente care au un scop unic: acela de a proteja aspectele izolate. Gardienii impiedica accesul la ele. Ai chiar si pompieri, acestia intervin cand gardienii nu au reusit sa faca fata situatiei. Pompierii sunt la comanda, de exemplu atunci cand mananci ciocolata intreaga, nu te multumesti cu un patratel. Cand mai iei un pahar de vin in plus, cand ti-ai propus sa opresti fumatul si fumezi mai mult, cand iti controlezi partenerul prin cele mai ingenioase metode. S.a.m.d. Toate aceste aspecte fac parte din tine azi, fac parte din cel ce ai fost in acel moment dureros, fac parte poate din transgenerationalul tau … Te asteapta sa le recunosti, iti asteapta validarea. Vor sa fie integrate si prin acesta, e ca si cum te reactualizezi, poti in sfarsit sa faci pasul la nivelul urmator. 

Stam de vorba lunar sau mai des daca ai nevoie. Pretul este 200 lei/sedinta. Lucram timp de 2 ore. Beneficiezi de suport scris, suport in urgenta, exercitii pe viata, resurse fara data de expirare.

Timp de 3 luni dupa lucrul impreuna poti sa ma contactezi pentru suport specific, punctual. Gratuit. In total, 12 luni impreuna, suficient timp ca sa “renasti” din tine insuti.

10% din tot ce platesti contribuie la o lume mai buna, eu donez acesti bani. Copii care merg flamanzi la culcare sunt printre noi, nu doar in statistici! Cu 10% din banii care vin de la tine, cativa copii vor avea o masa calda, poate singura masa dintr-o zi…

Pretul e una, valoarea, … o vei aprecia singur,  prin cum te vei simti, ce imagine vei avea despre tine, cata valoare si sens vei pune pe si in viata ta.

In realitate, iti construiesti o noua identitate bazata pe legile universale nescrise. Cand cine esti nu le mai contrazice, nu mai e nimic de adaugat, e de trait.