10 zile pentru sceptici!

Aceste 10 zile nu au introducere si eu nu port manusi. Sunt 10 zile de practica. In aceste 10 zile beneficiezi de suport care sa te sustina in lucrul tau. Vei aloca un timp in agenda ta. Acest timp, cand testezi, este nenegociabil. 

Disciplina, de departe, e garantul rezultatului dorit. Disciplina nu inseamna rigiditate. Inseamna ca aleg o recompensa poate pe mai tarziu, dar durabila. Disciplina te face sa iesi din modul “muguri-fructe, muguri-fructe”. Ca si cum ar exista numai primavara si vara. Inveti ca exista in ciclul naturii si toamna, si iarna.

10 zile practici, scrii, citesti, nu faci nimic, inveti, simti ce simti din plin, observi toate tendintele de a fi altcineva, altundeva, altcumva, din viata ta. 

Cum incepi?

Imi trimiti un mail la danielajula@madezvat.ro cu subiectul “Testez”. Imi spui ce postura ai vrea sa cultivi in aceste zile si ce dificultate ai vrea sa  abordezi.

Am nevoie de data nasterii pentru cadoul pe care il primesti dupa cele 10 zile, daca vrei sa impartasesti cu  mine experienta ta. E optional.

Am nevoie de id-ul skype pentru a ne conecta la data si ora care ai ales-o pentru intalnirea noastra.

Pretul : te angajezi sa faci o donatie si imi spui unde ai decis sa o faci. Nu imi pun problema ca s-ar putea sa nu respecti angajamentul, asta nu mai e treaba mea. 

Daca nu stii unde sa donezi, iti voi trimite eu cateva informatii. Domeniile care ma ating sunt:

  • cei 200 000 de copii din Romania care merg in fiecare seara la culcare fara sa manance 
  • persoanele varstnice aflate in ingrijire in camine pentru batrani
  • nivelul de educatie extrem de scazut
  • capacitate scazuta de informare corecta si ignoranta oamenilor 
  • exploatarea fara mila a mamei Pamant

Esti dispus sa renunti la toate ideile preconcepute, timp de 10 zile?