Creierul nu face diferența între realitate și imaginație. Sper că știi asta și ții cont de acesta descoperire.
Puterea intenției capătă toată valoarea ei în acest context!
Amintește-ți: corpul e compus din 0.0001% materie și 99.9999% energie și informație. Puterea intenției înseamnă să faci posibil ca fiecare particulă de energie din atomii tăi să aibă o informație clară, de genul: “iată cum mă voi vindeca!”.

Auto-vindecarea

1. Ești bolnav? Corpul iți transmite un mesaj prin simptomele pe care le ai. Doar tu poți desluși mesajul lui. Începe să asculți cu adevărat.

2. Ce emoție (eveniment) a provocat acesta boală? În plus, poți consulta Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor, de Jaques Martel.

(anunta-ma daca nu ai gasit cartea, pot sa ti-o trimit prin wetransfer)

3. Găsește un moment în care să stai de vorbă cu corpul tău. Da-i o informație! Exprimă clar, cu putere (energie) voința de vindecare și cum vei proceda. Mulțumește-i pentru ce ai înțeles din mesajul lui.

“Mulțumesc dragul meu corp. Am înțeles ce a cauzat boala mea, poți să ridici simptomele deoarece mă ocup de emoțiile mele, chiar de acum”. Acesta este un mod în care te adresezi la 99.9999% din ceea ce te constituie!

4. Tine-te de promisiune! Schimbă-ți atitudinea. Informează-te despre respirație, alimentație, mișcare, somn, emoții, claritate mentală. Corpul tău e cel mai prețios aliat în această viață.