Așa m-am gândit intitulez acestă pagină pentru realmente e vorba de interese, de preferințe, pe care le putem avea la un anumit moment din evoluția noastră.

  • Exercitiu de armonizare

 


  • Cum ne recuperăm energia? 

Natasha Caléstremé este jurnalistă, realizatoare de filme documentare, specializată în domeniul sănătății și mediului înconjurător. În 15 ani de turnaj a avut ocazia să întâlnească energeticieni, vindecători, șamani. Într-un moment dureros din viața ei a început să practice ceea ce a învățat de la persoanele intervievate. Așa s-au născut 22 de protocoale pe care ni le propune în ateliere care au mare succes chiar în rândul personalului medical.

Protocol 1     Protocol 2     Protocol 3     Protocol 4     Protocol 5


  • 7 dimineți

Săptămâna, în latină “septimana” înseamnă “7 dimineți”. În antichitate, fiecare zi a săptămânii era asociată unei planete, duminica fiind asociata Soarelui. Pentru creștini este ziua Domnului. Oricum o consideri, duminica e dedicată acelui ceva, mai mare decât tine, sursei vieții. Vă doresc să găsiți măcar o idee inspiranta, apoi să o practicați. E incredibil cum pașii mici se adună, atunci când îi faci constant.

Dar înainte de a trece prin fiecare zi a săptămânii vă împărtășesc “exercițiul” preferat, acela de a-mi aduce aminte cine sunt, mai ales în momente dificile, indiferent de natura suferinței sau disconfortului. Și cum suferința nu ține cont de ziua săptămânii, îl practic zilnic, chiar atunci când totul merge bine în viață mea. Este o traducere și o adaptare din “Sunt un soare” de Isabelle Padovani (cea care mă inspiră în viața de zi cu zi, în toate ariile vieții mele).

“Aici, acum, îmi amintesc că sunt Lumina pură, sunt Iubire, sunt Forța vieții.

Aprind flacăra de aur în fiecare atom al ființei mele, activez puterea Marelui Soare Central în fiecare din celulele mele și mă învălui cu scutul de Lumină.

În acest moment, Lumina, Iubirea și Forța care da viață, Sursa din care exist și eu, mă reacordează. Tot ce a putut pătrunde în mine, în corpul fizic, în corpul emoțional, în corpul mental, tot ce nu vibrează 100% cu vibrația originala a ființei mele, se armonizează acum și redevin ceea ce sunt cu adevărat: Lumină, Iubire, Forța vieții manifestate.

Aleg acum și decid că singure Lumina, Iubirea și Forța vieții să poată intra în ființă mea.

Aici, acum, aleg să manifestez Lumina, Iubirea, Forța vieții, prin gândurile, vorbele, faptele mele.

Începând de acum aleg să fiu un purtător de Lumină.

Începând de acum aleg să fiu o cupă care debordează de Iubire.

Începând de acum aleg să fiu un difuzor de Forța vieții.

Începând de acum aleg să-mi amintesc că sunt un Soare, aleg să strălucesc. Razele mele ating fiecare persoană, animal, plantă, mineral, razele mele sunt în aer, în apă și hrănesc rădăcinile tuturor formelor existente.

Duminica

Luni


  • Mai jos poți descarci “Chestionar chakre” – oferit în cadrul promoției cursului online  7 Niveluri de manifestare