Confort digestiv, sărbători și mese copioase, e posibil?

Daca obiectivul tău este să nu ieși din sărbători mai obosit decât intri, citește atent ce urmează.

Vă propun un protocol cu care, puteți trece această perioadă fără dureri de cap, balonări, flatulențe, reflux gastric, oboseală, suprastimularea apetitului și dereglarea senzației de foame, crize de ficat și probleme dermatologice.

Începând de acum, până la prima masă de sărbătoare
Într-o sticluță de 10 ml puneți:
* 15 picături Rozmarin Verbenona
* 15 picături Morcov cultivat
* 30 picături Cimbru thujanol
* Completați sticluța cu 8 ml de ulei de măsline. Agitați bine.
Din acest amestec luați 4 picături, de 3 ori pe zi, după mâncare. Dacă nu mâncați decât de două ori pe zi, luați totuși amestecul de 3 ori pe zi.
Atenție să mâncam mai puțin, rezonabil, înainte de perioada festivă. Așa ajutăm ficatul.
Precauții: în cazul persoanelor cu antecedente de cancer hormono-dependent, înlocuim Rozmarin cu Ravintsara.

Pe toată durata sărbătorilor
1 picătură ulei esențial de Ghimbir înainte de fiecare masă (punem picătura într-o linguriță f mică cu puțin ulei vegetal). Pregătim stomacul pentru digetie. Mâncam apoi încet, mestecăm cât mai mult posibil.

2 picături ulei esențial de Lămâie (în puțină miere sau ulei vegetal) după fiecare masă

Dacă între Crăciun și Anul Nou ai câteva zile de pauză de astfel de mese încărcate, revii la primul protocol. În ziua cu masa copioasă treci la al 2-lea, câte zile ai nevoie.

Ultima parte, să zicem, după 7 ianuarie, e momentul unui drenaj al ficatului.
2 picături de ulei esențial Ledon de Groenlanda, dimineața și seara, timp de 10 zile.

5 minute de mers pe jos, după masă, face minuni. Asta trebuie să se întâmple într-un interval de cel mult 60-90 minute după ce am terminat de mâncat. Te gandesti? 

Poftă bună si sărbători fericite!