“Daca aveti o bibliotecă și o gradină, aveti tot ce va trebuie.”

Terapie prin lectură? Da. Iată Biblioterapia  Mă dezvăt – recomandări de lectură (reîmprospătează pagina pentru încărcarea documentelor).

 

  1. Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine”. Autor Lise Bourbeau, acesta femeie extraordinară care a fondat în 1982 școala numită “Ecoute ton corps” (Ascultă-ți corpul), care funcționează astăzi în 28 de țări. Abordarea școlii “Asculta-ți corpul” se bazează pe corpul uman ca instrument fundamental pentru a învăța să ne cunoaștem în plan mental, emoțional și spiritual.

    Cărțile lui Lise Bourbeau s-au vândut în peste 5,5 milioane de exemplare. În cazul meu face parte din marele capitol al căutării de înțelegere a ceea ce trăiam, simțeam. O carte care a contribuit la transformare, la construirea unei noi identități pe baze sănătoase, solide. Vă doresc putere să începeți și să mergeți până la capăt în vindecarea acestor răni

     


  2. Îmi place școala lui Byron Katie pentru că este o școală în care nu înveți. Este o școală in care te dezveți! Iată un fragment din „Iubeşte ceea ce este”.