Sacru

Ma intreba aseara S. ce vreau sa transmit cu Ma dezvat? Intrebarea a lucrat in mine si dupa discutie, constatam la trezire, usor mirata. De fapt, raspunsul veritabil l-am simtit acum cateva minute: o stare de a fi, despre asta e vorba. Nicidecum continut si noi concepte la care ne-am putea solidifica mai tare.

O stare de a fi care nu mai are reprezentare, cand ai epuizat toate felurile de a o descrie si in sfarsit, vorbeste linistea. 

Intalnirea cu Sacrul e prezentata de toate traditiile, problema apare cand fiecare traditie vrea sa se evidentieze si prin asta, automat se inchide, crezand ca detine adevarul. Toata vibratia sacrului s-a pierdut cand mai exista o reprezentare a lui… Sa ramai deschis sa intalnesti divinul, sacrul, in fiecare moment – asta da, e o atitudine in cap de lista cand lucrez cu cineva. Cati dintre noi am auzit pe cineva spunandu-ne “viata ta e sacra!”?  Cati dintre noi am primit atentia care face sa scoti ce e mai bun din tine? Cred ca “ce e mai bun in mine” e sacru, e amintirea a cine sunt cu adevarat. Amintirea acesta vreau sa o trezesc in cei cu care ma intalnesc si uneori calatoresc, atata drum cat avem de facut impreuna. 

Aparatul asta de distractie, numit lumea in care traim, ne scoate din noi insine. Ori, sa putem trai in acesta deschidere, sa intalnesti divinul, e nevoie sa il contactezi din interior, sa te lasi atins de gratia sa si abia apoi il poti reflecta si contempla in tot ceea ce exista. Faptul ca alergam continuu si ne e frica de liniste vine din lipsa de profunzime, din educatia primita. 

Sa fii respirat de sacru te vindeca de nostalgia unei vieti care ar fi adevarata viata! Va doresc o viata adevarata! Nimic nu ne e dat ca sa ne distruga. Exista o forta de invatatura in tot ce ne traverseaza si de cele mai multe ori asta ne pune in miscare, ne repune pe directie. Fara boli, fara nedreptate, fara dureri, fara dificultati …, am ramane flotanti la suprafata intamplarilor. Oricare e suferinta, nu faceti corp comun cu ea, lasati-o sa se transforme, sa va transforme.

Vindecarea e pasajul intre ceea ce e dur si ceea ce curge fluid. Regasiti-va marele DA la viata, trageti perdeaua, lasati vantul sa intre, fata nevazuta a lucrurilor, situatiilor, sa intalnesca fata vazuta, doua universuri separate sa se intalneasca …

 

 

 

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *