Daca vrei sa te dezveti (si-apoi sa inveti!), sau daca alegi o sedinta punctuala, sunt sigura ca reusim din cateva motive:

 1. Nu am nici un “proiect” initial pentru tine. Nu am idei preconcepute, pot sa te ajut in masura in care tu vrei sa intri in prietenie cu tine. De fapt, nici cuvantul ajutor nu e corect. Mai degraba sa spunem ca eu veghez la cum comunici tu cu tine si noi impreuna. Ascultare profunda si stare de veghe, asta ma preocupa. 
 2. Indiferent care sunt simptomele tale, vei invata ca acestea se manifesta nu din cauza ca… ci special pentru a te ajuta sa te simti intreg si multumit. 
 3. Simplu, te insotesc. Iti stau alaturi in timp ce “ceva” sa poata sa se manifeste, sa se nasca. Nu investim nimic in simptom, in cauzele lui, in lupta de a te debarasa de ceva.
 4. Tu porti in tine sensul a ceea ce traiesti, eu veghez sa nu mergi in contra curentului.
 5.  Ajutorul pe care ti-l acord nu e o solutie, e o mediere; pune in contact, apropie, reduce fracturile…intre tine si tine.
 6. Daca am dubii, tu ma ajuti. Raman modesta, de incredere, fara proiect initial asupra ta – aceasta este atitudinea mea, acesta atitudine e sursa de eficacitate.
 7. Increderea pe care o am in tine e mai importanta decat increderea pe care o am in mine.
 8. Nu o sa spun niciodata ca esti in negarea a… orice. Pentru ca am invatat ca atunci cand durerea e mai mare decat iubirea si unii ii spun “negare”, nu avansam cu nimic. Rezistentele tale au sens pentru tine!
 9. M-am pregatit temeinic pentru intalnirea cu tine; cele 6 etape ale validarii de care fiecare fiinta are nevoie, ma ghideaza in practica mea. 
 10. In orice moment poti sa accepti, sau nu, ceea ce iti propun. Asta face sa ne simtim in siguranta si confort, si tu, si eu.
 11. Nu am nici o putere nici pentru binele tau, nici impotriva simptomelor tale, nici impotriva motivelor acestor simptome, nici impotriva rezistentelor tale.
 12. Am o incredere absoluta ca ceea ce e pe cale sa “infloreasca” e ceva extrem de pretios pentru tine.
 13. Iti vorbesc dintr-un spatiu in care eu ma aflu, in care e liniste. Altfel nu as putea sa transmit ceva.
 14. Ne incheiem fiecare sedinta in liniste. E momentul “atingerea care asculta, atingerea care intalneste, atingerea care valideaza, atingerea care recunoaste”.