Din orice motiv ai ajuns aici, “ar fi bine sa stii unde vrei sa mergi si sa crezi ca este posibil sa  ajungi acolo” (Paul Ferrini). Cand iti pregatesti valiza poate descoperi ca nu are maner. Atunci ma poti cauta; aduc maner, te ajut sa o ridici, sa o duci, te conduc la gara pe traseul cel mai convenabil, stau cu tine la rand la bilete si te instalez pe locul tau!

Sa stii ca distanta de la creier la inima e aceeasi la toti oamenii (45 cm) si fiecare alege cum o parcurge.  Experienta mea e ca ar fi bine sa iesim din “greu”, “usor”. Sa cautam doar sa fim pe drum, sa-l facem efectiv, fara a fi obsedati sa gasim scurtaturi.


Pe drumul asta, suntem toti. Atat de diferiti, fiecare in ritmul lui, si totusi, atat de asemanatori. Asemanatori  pentru ca, fundamental avem aceleasi nevoi si aspiratii. Diferiti pentru ca le exprimam fiecare in functie de personalitate, de istoria personala, de mediul in care am crescut, de interesul pe care il avem pentru propria persoana. 

Cand alegi sa te dezveti, TU faci pasii, unul dupa altul.  Eu sunt alaturi, iti dau o mana cand e prea abrupt, iti impumut urechile mele ca sa te auzi, pun alifie cand inveti sa fii onest cu tine, te servesc din inima mea cu tot ce te poate sustine, ajuta sa te iubesti, sa te accepti, sa te ierti, sa respiri, sa te ridici, sa construiesti pe alte baze, pe care le inveti.

Dar ca sa poti sa  inveti, trebuie mai intai… sa te dezveti! Nu mai traiesti pe jumatate adormit, anesteziat. Sa indraznesti sa stralucesti e un pilon de baza al transformarii. 


Ma dezvat e pentru tine?